Aanbod

25 Listings
Perceeloppervlakte 50000,000 m² Bouwjaar 2009

Naast Oostpoort 1 wordt momenteel het bedrijventerrein Oostpoort 2 in ontwikkeling gebracht. Het terrein is ± 20 hectare groot en valt onder de milieuklasse 4. De ontsluiting van het bedrijventerrein is uitstekend, zowel over de weg als over het water.

Status Beschikbaar Type object Bouwgrond Aanvaarding In overleg Bouwjaar 2009 Perceeloppervlakte 50000,000 m² In units vanaf 1500,000 m²
Perceeloppervlakte 5600,000 m² Inhoud 15500,000 m³ Bouwjaar 1999

Ruime bedrijfshal met bedrijfswoning op het bedrijventerrein van Winsum (fr). Gelegen aan de doorgaande weg (Kleasterdyk). Het geheel bestaat uit een b`edrijfshal met inpandig kantoor (ca. 130 m2), circa 2.000 m2 bedrijfsruimte verdeeld over twee hallen (1.775 en 225). De bedrijfshal is in fasen gebouwd in de jaren ’90 en in gebruik geweest als metaalbewerkingsbedrijf. De technische installaties zijn hierop ingericht en nog aanwezig. Tevens is de hal voorzien van een aantal bovenloopkranen (ter overname). Achter de eerste hal staat een hal van circa 225 m2 (bouwjaar 2005). Het erf is voorzien van voldoende betonverhardingen.

Prijsstelling Kosten koper Status Beschikbaar Type object Bedrijfshal Aanvaarding In overleg Bouwjaar 1999 Perceeloppervlakte 5600,000 m² In units vanaf 2000,000 m² Inhoud 15500,000 m³ BVO 2250,000 m² VVO 2000,000 m² Type begane grondvloer Beton Type dak Plat dak Dakbedekking Bitumineuze dakbedekking Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Isolatie Volledig geisoleerd

Op het bedrijventerrein Baarderbuorren te Arum zijn nog twee kavels beschikbaar: circa 1.750 m2 en 1.500 m2. Het betreft wonen en werken, in de categorie 1 en 2. Voor verdere informatie inzake het bestemmingsplan, zie: www.ruimtelijkeplannen.nl (bestemmingsplan Arum 2007). (meer…)

Op het bedrijventerrein Boskdykje, gelegen aan de Opfeart te Minnertsga, zijn nog een aantal kavels beschikbaar vanaf circa 1.500 m2.

Het bestemmingsplan Boskdykje is te vinden op de website van ruimtelijkeplannen.nl 

Perceeloppervlakte 4.000 m² Bouwjaar midden vorige eeuw

• Een in steen opgetrokken kop-rompboerderij uit het midden van de vorige eeuw.
• Schuurgedeelte: een in steen opgetrokken en met riet gedekte schuur. De schuur is in
gebruik als stalling en bergruimte.
• Op het erf staan nog 2 schuurtjes en een afdak. Deze zijn gedekt met
asbesthoudende golfplaten.
• Bij het object ligt ca. 3 ha grasland, welke eventueel met het object kunnen worden
aangekocht. De richtprijs voor de landerijen bedraagt € 40.000,– per hectare (De
landerijen zijn niet bij de vraagprijs van de opstallen inbegrepen)

Prijsstelling Kosten koper Status In overleg Type object Woonboerderij Aanvaarding In overleg Bouwjaar midden vorige eeuw Perceeloppervlakte 4.000 m² Aantal woonlagen 2 Type dak Samengesteld dak Dakbedekking woongedeelte is met dakpannen gedekt, het schuurgedeelte is riet gedekt
Perceeloppervlakte 5.585 m2 m²

 

Landelijk gelegen woonhuis in het dorp Hinnaard.

Hinnaard ligt in het hartje van Friesland, ten oosten van Wommels en ten noordwesten van Itens. Het dorp omvat ca. 20 huizen-boerderijen en een bijzondere begraafplaats; “het Klokhus”.

Deze keurig onderhouden  vrijstaande woning heeft authentieke elementen en is deels omringd door sloten. Aan de achterzijde bevindt zich een royale houten schuur.

  

 

Prijsstelling Kosten koper Status In overleg Type object Woonhuis Aanvaarding In overleg Perceeloppervlakte 5.585 m2 m² Aantal woonlagen 3 Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal tuinen 1 Type dak Samengesteld dak Dakbedekking het dak is met dakpannen gedekt
Perceeloppervlakte 1730 m² Inhoud 800 m³ Bouwjaar 1920

 

 

 

Op een fraai gelegen plek in het centrum van Warns gelegen met aan de achterzijde een schitterend weids uitzicht over het glooiende landschap van de zuidwesthoek staat deze pittoreske woonboerderij met aanbouw en een vrijstaande schuur.

Indeling
Entree, hal met trapopgang. Aan de voorzijde de woonkamer, een kantoortje en een royale woonkeuken aan de achterzijde (met fraai uitzicht over de diepe achtertuin) met aansluitend de bijkeuken en doorgang naar de naastgelegen. In de hal zijn eveneens het toilet en badkamer gesitueerd.

Eerste verdieping
Overloop met vier slaapkamers. Vanuit de bijkeuken is de achterste verdieping bereikbaar, waar eveneens een slaapkamer is gesitueerd.

 

Prijsstelling Kosten koper Status Beschikbaar Type object Woonboerderij Aanvaarding In overleg Bouwjaar 1920 Perceeloppervlakte 1730 m² Inhoud 800 m³ Aantal woonlagen 2 Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 5 Aantal garages 1 Aantal tuinen 1 Gebruiksoppverlak wonen 229 m² Opp. externe buitenruimten 30 m² Type begane grondvloer Beton Type verdiepingsvloer Hout Type dak Zadeldak Dakbedekking het dak is met dakpannen gedekt Raamkozijnen Hout Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Isolatie deels dubbele beglazing Verwarming middels cv
Perceeloppervlakte 7.761 m² Inhoud 630 m³ Bouwjaar 1915

Namens opdrachtgever te koop aangeboden

(Voormalig) agrarisch bedrijf, bestaande uit een stelpboerderij met ligboxenstal, jongveestal, veestal, werktuigberging, garage, erf ondergrond te Garyp, Westerein 20.

Hoofd type: Stelpboerderij met  agrarische bedrijfsgebouwen, erf en ondergrond.

De huidige bestemming kan worden omgezet naar bedrijvigheid.

 

Prijsstelling Kosten koper Status Beschikbaar Type object Melkveekhouderij Aanvaarding Direct Bouwjaar 1915 Perceeloppervlakte 7.761 m² Inhoud 630 m³ Aantal woonlagen 2 Gebruiksoppverlak wonen 160 m² Opp. overige inp. ruimten 1.166 m² Opp. externe buitenruimten 570 m² Type begane grondvloer Beton Type verdiepingsvloer Hout Type dak Zadeldak Dakbedekking het dak is met dakpannen gedekt Raamkozijnen Hout Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Isolatie deels dubbele beglazing Verwarming gas/gevelkachels
Perceeloppervlakte 320 m² Inhoud 645 m³ Bouwjaar 2007

 

Wilt u wonen met een vakantiegevoel in een riante woning aan open vaarwater? Dan is deze traditioneel gebouwde woning (bouwjaar 2007) wellicht iets voor u. Volgens het nieuwe bouwbesluit gebouwd, aan zeer breed water en in de directe omgeving van veel bos en natuur, met een directe aansluiting op de staande mast route.

De open dag van vrijdag 31 augustus (van 16.00 – 17.30) komt te vervallen.

Indeling
Begane grond: hal, wc en trapopgang, ruime woonkamer met uitzicht tot aan het Van Harinxmakanaal. Openslaande tuindeuren naar de achtertuin en steiger. Ruime woonkeuken, met openslaande tuindeuren naar voortuin. Moderne inbouwkeuken met alle benodigde apparatuur. Aansluitend is de bijkeuken met garage.

Vloerverwarming voor de woonkamer, woonkeuken en hal met convectorputten, zodat maximaal geprofiteerd wordt van het uitzicht door de grote raampartijen.

Eerste verdieping
Overloop, 2e (separate) toilet, 3 slaapkamers, waarvan 2 met openslaande deuren met frans balkon. Badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad.

Tweede verdieping
Overloop met ruimte voor de wasmachine/droger/cv-ketel en een grote volledig afgetimmerde werkkamer/slaapkamer. (Deze ruimte is groot genoeg om er eventueel 2 slaap/werkkamers van te maken. Voort aan de zuidzijde een dakterras van 18 m2.

Prijsstelling Kosten koper Status In overleg Type object Woonhuis Aanvaarding In overleg Bouwjaar 2007 Perceeloppervlakte 320 m² Inhoud 645 m³ Aantal woonlagen 3 Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal garages 1 Aantal tuinen 2 Gebruiksoppverlak wonen 160 m² Opp. overige inp. ruimten 8 m² Opp. gebouwbeg. buitenr. 18 m² Type begane grondvloer Beton Type verdiepingsvloer Beton Type dak Plat dak Dakbedekking Bitumen Raamkozijnen Hout Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Isolatie dubbele beglazing HR++ Verwarming vloerverwarming + cv
Perceeloppervlakte 173 m² Inhoud 375 m³ Bouwjaar 1973

Wilt u wonen in een kindvriendelijke omgeving en genieten van alles wat het plattelandsleven u kan bieden maar ook in de buurt van de voorzieningen van de grote stad? Dan is deze woning het bezichtigen zeker waard. De woning is gelegen aan de rand van het dorp in een rustige straat met uitzicht naar een speeltuin. De woning ligt midden in een groene omgeving, waar u kunt genieten van de natuur en zijn wisselende seizoenen. Jorwert staat bekend om zijn actieve verenigingsleven waarvan het jaarlijkse Iepenloftspul in de Notaristun wel heel bekend is. Er is een basisschool aanwezig in Jorwert. Het dorp ligt op 10 km afstand van Leeuwarden en ligt centraal tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward. Er is een bus verbinding op loopafstand en het treinstation ligt 2 km verderop in Mantgum waar ook een grote supermarkt aanwezig is.

Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, vaste kast, trapopgang, toilet met fonteintje. Toegang naar de woonkamer met openslaande tuindeuren en laminaatvloer. De gemoderniseerde open keuken met modern keukenblok in een hoekopstelling is voorzien van een vijfpits gasstel, afzuigkap en diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken waar ruimte is voor een witgoed opstelling. De woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren naar de achtertuin (zuidwesten). De achtertuin heeft een achterom.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde voorzien is van een inloopkast, gemoderniseerde badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Zolder: bergzolder bereikbaar met vaste trap

Tuin: de beschutte achtertuin is bereikbaar met een achterom en gunstig gelegen op het zuiden. Door de openslaande tuindeuren is de achtertuin een mooi verlengde van de woonkamer. De tuin aan de voorzijde is riant te noemen en een leuke speelplek voor de kinderen.

Prijsstelling Kosten koper Status Beschikbaar Type object Woonhuis Aanvaarding In overleg Bouwjaar 1973 Perceeloppervlakte 173 m² Inhoud 375 m³ Aantal woonlagen 2 Aantal kamers 1 Aantal slaapkamers 3 Aantal tuinen 2 Gebruiksoppverlak wonen 110 m² Opp. overige inp. ruimten 10 m² Opp. externe buitenruimten 5 m² Type begane grondvloer Beton Type verdiepingsvloer Beton Type dak Zadeldak Dakbedekking met dakpannen gedekt Raamkozijnen Hout Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Verwarming cv ketel Remeha